Om Dahmlos ApS

Historien om hvordan det hele begyndte
 

2011 Dahmlos Security etableres /registres i cvr. 
Tanken om at etablere et vagfirma opstod da Jakob Dahmlos Madsen i medierne læste om at politiet ikke har tid=ressourcer til at reagere på kriminalitet som butikstyveri, indbrud, hærværk. Det er statens opgave at beskytte og passe på ofrene – og fange gerningspersonerne. Når politiet ikke har ressourcer, kan virksomhederne vælge at leve med risikoen eller entrere med et vagtfirma. 


Mange virksomheder fravælger VAGT- og TVO på grund høje priser, bindingsperioder på mange år samt kontrakter som er svære at gennemskue.  Dahmlos Security mål var den gang og i dag, at tilbyde SMV og andre virksomheder, sikkerhedstjenester til rimelige priser, med korte bindingsperioder og forståelige kontraktbetingelser.  Jakob Dahmlos Madsen har altid gået meget op i at overholde regler og keret om ordentlighed. Som ung kommende værnepligtig i 1993, stod det ham hurtigt klart, at værnepligten skulle aftjenes i dronnings klæder, ved Den Kongelige Livgarde. Hvis nogen går op i ordentlighed, punktlighed og viljen til at kæmpe for fællesskabet og for de centrale værdier, vores samfund hviler på, så er det Livgarden.  


Med baggrund i disse værdier etablerede Jakob Dahmlos Madsen virksomheden Dahmlos Security. Måetl var den gang og i dag ”rettidig omhu”, ”ordentlighed i livet” og ”ordentlighed i forretningsadfærd”. Vi holder hvad vi lover og en aftale er en aftale og vi kæmper for din virksomhed og for de centrale værdier der betyder at alle, der begår kriminalitet, skal retsforfølges hurtigt og effektivt.

 

2020 Dahmlos ApS etableres/ registres i cvr. 
Frem til 2021 er Dahmlos Security gået glip af mange kontrakter, fordi virksomheden ikke tilbød TVO. Med baggrund i den stigende efterspørgsel efter andet end vagt, blev Dahmlos Security i 2021 til Dahmlos ApS. Dahmlos ApS tilbyder foruden vagt , nu også TVO o og salg af sikkerhedskameraer.   

 

Hvad tilbyder vi:

Dahmlos ApS vigtigste salgsparamenter er tillid. Som kunde er du sikker på at vi udfører opgaven på det aftalte tidspunkt, til den aftalte pris og uden skjulte omkostninger. Vi stræber ikke efter at have de laveste priser, men i tæt samarbejde med jer at finde en løsning der giver mening og størst mulig værdi og samtidig sikrer, at vi kan vise et sundt økonomisk overskud hver måned. 

 

Dahmlos ApS er en moderne vagt- og sikkerhedsvirksomhed som har specialiceret sig inden for private vagt og sikkerheds-tjenester. Vi leverer vagter til enhver lejlighed og ethvert behov, der skaber tryghed og økonomisk gevinst i hverdagen. Vi yder kvalificeret sikring samt service på alle niveauer med hensyn til at være den foretrukne leverandør af sikkerhedsydelser for private- såvel som erhvervsdrivende.

 

Dahmlos ApS er ansvarsforsikret gennem Codan Erhverv. Dette giver vore klienter den bedste sikkerhed. Vi har den fornødne erfaring og faglige kompetence til at kunne håndtere sikring af de fleste virksomheder.


 

Dahmlos ApS er medlem af flere foreninger og brancheorganisationer her i blandt:

Byggesocietetet, DI.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.