Q&A

Her finder du svar på en række spørgmål omkrig vores sikkerhhedstjenester og kameraprodkter. 

 

Q&A TVO-anlæg:

Hvad  dækker den samlede pris for  et TVO-anlæg over ?

Den samlede pris dækker dels over engangs betalingler og betaling for abonnemt..  Engangs betalinger er f.eks. GIG-inalltion, TVO-lægget. Løbende betalinger er abonnementet.  År 1 betales: GIG-inalltion, TVO-lægget og første års abonnment.  År 2 og frem betales: Abonnemt. 

Nedtagningsgebyr fremgår ikke af kontrakten?

Kære kunde, det er korrekt at gebyret ikke fremgår af selve kontrakten. Vores mål er at kontrakten skal værre overskuelig og let at forstå. Vores standardpriser og gebyrer fremgår af bilag 2  ”Samlede prislister”.

Hvad hvad dækker nedtagningsgebyret over?

Kære kunde Gebyret dækker over løn til vores teknikker mv. Det er et beløb der opkræves, uanset om du selv eller en autoriseret tekniker fra et andet firma nedtager anlægget.

Er Axis sikkerhedsprodukter mere sikre at benytte end f.eks. Hikvision Huawei Dahua ZTE og HyteraCommunications?

Kære kunde Hikvision og Dahua udgør ifølge flere sikkerhedsmyndigheder en mulig sikkerhedsrisiko, idet der er fundet bagdøre i produkterne. Bagdøre som den kinesiske regering kan udnytte til at tappe sensitive data. Produkter fra Axis er ikke sortlistet i USA eller Dmark. Axis egenudviklede ARTPEC chip sikrer at kun signeret firmware kan blive installeret og secure boot, hvilket forhindrer installation af uautoriseret firmware. Dahmlos ApS anbefaler erhvervsdrivende som i dag har produkter fra Hikvision og Dahua at udskifte dem med produkter fra Axis.

Har Axis udvidet Garantiperioden på deres produkter?

Kære kunde, Axis har udvidet garantien for de fleste af deres produkter. Med en 5-års garanti sikrer Axis at du får mest ud af din investering, uden at det koster noget. Garantien er gyldig for produkter afsendt til køber efter den 1. april 2020, fra en af deres godkendte distributører.

Er Axis Companion nu komsoftware kompatibel med hele Axis produktporteføljen?
Kære kunde, Axis Communications har frigivet en funktionalitet, der gør det muligt for AXIS Companion videostyringssoftware sammen med AXIS S3008 Recorder, at køre alle Axis-produkter med firmware 5,50 og nyere. Axis Companion SW er nu kompatibel med hele Axis produktporteføljen